De Godin en het jongetje

De Godin En Het Jongetje


Mijn vrouw is op les geweest bij Dr. Kaouthar Darmoni: 'Unleash the Goddess In You'. Ik ben een groot fan van Kaouthar dus ik vond dat een uitstekend idee. Mijn vrouw kwam helemaal vervuld en geïnspireerd terug. Ze vertelde enthousiast over de nieuwe inzichten die ze had opgedaan. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk.

Mijn vrouw wilde natuurlijk haar nieuwe inzichten in praktijk brengen. Ik wilde haar godin graag ontmoeten en zo geschiedde toen we in bed lagen. Maar in plaats van de godin kwam ik vooral mezelf tegen. Ik deed het weer niet goed genoeg. Het was ook nooit goed. Niet dat mijn vrouw dat zei, maar dat is wat ik hoorde.

Het kleine jongetje in mij hoorde de afkeuring van de veeleisende moeder. Het is een bekend patroon. Ik heb het zelfs een naam gegeven: The Mommy Issue. Maar ondanks dat ik het goed ken, stonk ik er weer vierkant in.

Ik werd genadeloos geconfronteerd met een van mijn triggers. Door die nóg maar weer eens te herkauwen, heb ik me er weer een beetje meer van bevrijd. Gelukkig kost dat steeds minder tijd. Vroeger was ik zo een week verder voor ik weer de oude was. Tegenwoordig gaat dat een stuk sneller.

Seks is bij uitstek een manier is om aan persoonlijke ontwikkeling en je relatie te werken. Alles wordt zichtbaar en de beloning is groot. De godin heb ik de volgende dag alsnog ontmoet.

Volgende
Volgende

Niet normaal