Heerlijk zinloos

Ik heb een hond, Floris. Hij neemt mij twee keer per dag mee naar het bos en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Zijn favoriete bezigheid is het ophalen van stokken die ik voor hem weggooi. Het is een volstrekt zinloze activiteit, maar hij kan er geen genoeg van krijgen. Uiteindelijk ligt hij totaal uitgeput op het pad. En zelfs dan springt hij toch weer op, als ik zijn stok pak om weg te gooien.

Ik hou van het observeren van de baasjes. Bange honden hebben vaak bange baasjes. Vrolijke honden hebben meestal vrolijke baasjes. Floris is vrolijk en enthousiast. Soms, als hij een bang hondje tegenkomt, jaagt hij die weg. Dan vind ik hem een vervelende pestkop.

In mijn werk heb ik meestal contact met dappere mannen. Ze zijn dapper omdat ze over hun angst om over seks te praten heen stappen. Ze laten zich niet weg jagen. Ze overwinnen hun angst en bereiken daarmee mooie veranderingen in hun leven. Seks lijkt voor sommigen misschien een zinloze bezigheid. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Van goede seks wordt je vrolijk en enthousiast en dat maakt het leven een stuk leuker.

Vorige
Vorige

Join the party!

Volgende
Volgende

Seks is service