Seks is service

De man is dienend aan de vrouw als ze seks hebben. Dat inzicht riep bij mij veel weerstand op. Het bleek een zegen voor mijn seksleven.

Als puber deed ik het met mezelf. Daar was ik heel bedreven in. Later had ik seks met meisjes. Eerlijk gezegd was seks met een meisje een voortzetting van wat ik als jongen al deed. Natuurlijk was het bijzonder om dat met iemand anders te beleven, maar het bleef een race naar mijn hoogtepunt. Ik bleef vaak achter met een schuldgevoel. Ik begreep dat niet, maar het kwam natuurlijk omdat ik iets was komen halen.

Gelukkig is het kwartje uiteindelijk ook bij mij gevallen. Als je als man seks hebt met een vrouw ben jij het, die haar dient en niet andersom. Daarmee komt haar plezier voorop te staan. Voor mij was dat inzicht wel even wennen.

En ik dan?, hoor ik je denken. Dat dacht ik dus ook. Ik kan je verzekeren, dat komt helemaal goed. Het is veel bevredigender een vrouw te leiden naar haar genot, dan meteen voor jezelf naar je eigen hoogtepunt toe te rennen.

Als dit nieuw voor je is, doe dan eens gek. Probeer het eens. Niet één keer, maar bijvoorbeeld een maand. Het kost even om om te schakelen. Als je het niks vind, mag je gewoon weer terug naar het oude. Vraag bij de evaluatie wel even de mening van je vrouw. Ik hoor graag hoe het is afgelopen.

Vorige
Vorige

Heerlijk zinloos

Volgende
Volgende

Man en paard