Lang(zaam), licht en lullen

Ik wens iedereen heerlijk 2022 toe met vervullende seks. Maar hoe doe je dat, vervullende seks? Dat heeft niemand ons geleerd. Iedereen moet dat zelf maar uitzoeken.

We hebben aan seks een hele romantische kerstboom opgehangen. Op zich is daar niks mis mee. Maar het beantwoorden van de vraag hoe je tot vervullende seks komt wordt er wel ingewikkeld van. Ik hou van simpel en kerstmis is achter de rug. We ruimen de romantische kerstboom dus even op. Dan blijft de vraag over welke vaardigheden van belang zijn voor vervullende seks. 

Los van persoonlijke voorkeuren en buitenissigheden zijn er om te beginnen drie dingen belangrijk: lang(zaam), licht en lullen. Neem er de tijd voor en maak lange en langzame bewegingen. Hoe langzamer hoe beter, zonder haast en zonder doel. Hou het licht, zowel de aanraking als de sfeer. Lullen is misschien wel de belangrijkste van de drie. Vraag de ander wat hij of zij ervan vindt om het daarna nog beter te doen.

Dat klinkt simpel. In het echte leven is het niet niet altijd simpel. In een duurzame relatie zet je zo'n romantische kerstboom niet zomaar aan de straat. Soms is er voor vervullende seks meer nodig dan lang(zaam), licht en lullen. Ook in het nieuwe jaar coach ik mannen die betere minnaars willen worden. Wil je meer weten? Of heeft je minnaar een duwtje in de goede richting nodig? Stuur me dan een berichtje.

Vorige
Vorige

De horizontale man

Volgende
Volgende

Sinaasappel